Beste bezoeker. Wij bouwen onze online activiteiten langzaam af. Wij leveren enkel nog voorraad artikelen binnen 2-3 werkdagen en blijven t/m 31 december 2017 gewoon onze artikelen leveren.
Zakelijke klanten (met KVK nummer) verwijzen wij naar www.hoflandfoodservice.nl.
Bedankt voor uw begrip!
Vragen? Mail ons: info@kookhof.nl

Mijn winkelwagen  

Zoeken

Kookhof assortiment

Nieuws


Kooktips

Betalen & Verzenden

U kunt uw bestelling veilig online betalen via iDeal of PayPal of betaal binnen 14 dagen via een bankoverschrijving.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Kookhof,
nieuws, recepten en sale!

Deel Kookhof Online!

Kookhof - over ons

Kookhof anno 2011
Online kookwinkel Kookhof is sinds september 2011 actief op het internet en houdt haar kantoor en opslagruimte in Ridderkerk. Daarmee is Kookhof de eerste online kookwinkel in Ridderkerk e.o. Natuurlijk bezorgt Kookhof haar bestellingen ook landelijk. Naast verzenden van de bestelling kan de bestelling ook afgehaald worden bij ons kantoor in Ridderkerk! Kookhof neemt regelmatig deel aan markten en openbare verkopen. Wilt u weten waar en wanneer u ons kunt treffen? Mail naar info@kookhof.nl

Kennis van zaken
Kookwinkel Kookhof heeft kennis van zaken en een uitgebreid kwalitatief hoogstaand en professioneel assortiment. Dit komt omdat Kookhof is opgezet vanuit een professionele grootkeuken achtergrond. Initiatiefnemer Christa Hofland is Kookhof gestart vanuit haar werkzaamheden voor Hofland Grootkeuken. Hofland Grootkeuken (www.hoflandgrootkeuken.nl) is dé handelspartner voor zorginstellingen, cateraars en horecabedrijven in Nederland. Hofland Grootkeuken staat bekend als dé specialist op het gebied van intern maaltijdtransport, maatwerk roestvaststaal en complete grootkeukeninrichting sinds 1981. Een toenemende vraag naar consumentenartikelen voor keuken en kookplezier heeft Christa Hofland ertoe gedreven een online kookwinkel genaamd Kookhof te starten.

Kookhof levert!
Met veel enthousiasme, ondernemersgeest, een uitgebreid netwerk is Christa in september 2011 online gegaan met Kookhof. En niet zonder succes!

Nauwe banden met bestaande leveranciers werden met het online gaan van Kookhof uitgebreid. En steeds meer merken binden zich aan Kookhof. Kookhof wil hiermee haar klanten een zo compleet en kwalitatief hoogstaand aanbod keuken en kookartikelen aanbieden. De persoonlijke touch,kennis van zaken en behoeften vertalen naar de juiste bestellingen, de service en natuurlijk het gemak van online bestellen zorgen ervoor dat klanten na een eerste aankoop bij Kookhof terugkeren. Kookhof voert een breed assortiment pannen, messen, keukenbenodigdheden en keukenmachines. Hierdoor kan de kookliefhebber haar hart ophalen in de online kookwinkel van Kookhof.

Tips zijn welkom!
Heb je een tip voor een mooi kookproduct, bijvoorbeeld een geweldige pan of een fantastische knoflookpers? Wil je een kook-ervaring delen met Kookhof? Dan horen wij dit graag van je! Stuur een mail naar info@kookhof.nl en deel met ons je ervaringen. Alvast bedankt!

Kookhof webshop
Glasblazerstraat 10
2984 BL Ridderkerk

Heeft u een vraag of opmerking over uw bestelling? Of wilt u meer weten over onze producten? Vul dan het onderstaande formulier volledig in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Home