Beste bezoeker. Wij bouwen onze online activiteiten langzaam af. Wij leveren enkel nog voorraad artikelen binnen 2-3 werkdagen en blijven t/m 31 december 2017 gewoon onze artikelen leveren.
Zakelijke klanten (met KVK nummer) verwijzen wij naar www.hoflandfoodservice.nl.
Bedankt voor uw begrip!
Vragen? Mail ons: info@kookhof.nl

Mijn winkelwagen  

Zoeken

Kookhof assortiment

Nieuws


Kooktips

Betalen & Verzenden

U kunt uw bestelling veilig online betalen via iDeal of PayPal of betaal binnen 14 dagen via een bankoverschrijving.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Kookhof,
nieuws, recepten en sale!

Deel Kookhof Online!

Hoe werkt de Lotus Grill BBQ

Hoe werkt de Lotus Grill BBQ

De eerste zonnestralen zijn een feit. Wij kunnen dan ook niet wachten tot alle parken weer blauw staan van de rokende barbecues. Gezellig, maar het kan ook voor de nodige frustraties zorgen: Een barbecue die maar niet aan wilt of een carbonade waar meer houtskool dan vlees aan zit. Herken jij jezelf? Misschien is de LotusGrill dan wat voor jou.

MAAR hoe werkt de Lotus Grill BBQ? Bekijk hier een filmpje en je bent meteen enthousiast en overtuigd! http://www.youtube.com/watch?v=pmsyRceLshc

Je hebt het nu zelf gezien: een rookloze houtskool grill. Simpel in gebruik en mooi vormgegeven. Binnen 15 minuten heb jij al je eerste stukje vlees op je bord. Met de bijgeleverde tas is ook de barbecue op de fiets meenemen geen probleem. Een ideale barbecue voor op het strand, een boot, een picknick in het park, op het balkon of gewoon thuis in de tuin. De LotusGrill is bij Kookhof in 5 kleuren verkrijgbaar!

ACTIE ACTIE ACTIE: Alle Lotus Grill BBQ's nu € 155,- (ipv € 169,-) in onze webshop! Klik hier en kies meteen jouw Lotus Grill BBQ!